Some update!

Nu har skolan dragit igång på riktigt och det känns ganska bra faktiskt, är riktigt motiverad för att bli klar med alla kurser nu. Så jag hoppas att det kommer att gå fort.
David kommer att vara föräldraledig ända fram till jul när jag är i skolan, så jag kommer att sakna min lilla bebis hela dagarna. Buhu! 
Fast jag har jäklans mycket att göra så det är bra att jag kan vara i skolan till hundra procent. 
Bara den här veckan är fullbokad med läxor och även med grejer som inte rör skolan, bland annat fyller min lilla kusin år på torsdag, jag ska fixa naglarna, jag fyller år, ska ha kalas, en krogenrunda står på schemat, David lillebror fyller år och sen nästa vecka så ska jag tatuera mig. Weho! 

Var ut med min nya klass i helgen och fy sjutton vad kul jag hade. Gick på Granny goes street och kollade på Maskinen och Itchy Daze med Jenny, Devin och Josse. En liten krogen runda hann vi med också! Jag var lagomt rund under fötterna och somnade (läs däckade!) som ett litet barn i bilen påvägen hem till mina föräldrar på natten. 
Hur som så tror jag detta kommer att bli ett bra år i skolan, för jag har ännu en gång hamnat i en bra klass med bra personer.

RSS 2.0