Rastlöshet och Cola

Kollar på halvkassa filmer, dricker Cola och vet inte riktigt om jag ska sitta ner eller stå upp. Är så förbannat rastlös! Hatar att vara själv! Visserligen har jag ju alltid junior här, men han sover, dessutom menar jag "vuxet" sällskap. Någon som sitter i soffan och småpratar. Skulle även nöja mig med någon som sitter på muggen, vil-skiter och läser skithuslitteratur (är inte ens ett ord?!). Hur som så trivs jag bättre med sällskap och folk runt omkring mig.

Sitta eller stå?!


Går det för fort?

.. Är en fråga som säkerligen många ställer sig, speciellt inom förhållanden. Själv tycker jag det är upp till dom som är ett par. Strunta blanka fan i vad andra tycker och tänker för dom har inget med saken att göra.
Jag tycker att så länge det känns bra så kör! "Nothing is wrong if it feels right" som Bingo Rimer hade "sagt".
T.ex. Om två personer planerar att flytta ihop efter att ha varit tillsammans i två månader och tycker det känns rätt, så gör det! Det finns inget som säger att man bara kan göra det om man varit i lag i mer än ett år.
Jag tror att om man gör det när förhållandet är som bäst så växer man tillsammans på ett helt annat sätt, än om man gör det efter att ha nötat ut varandra ett bra tag med diverse. Dessutom tror jag att det är mycket lättare att lita på varandra om man vet att den man är i lag med kommer hem och sover under samma tak som en själv. But that's me!
Dessutom tycker jag att man ska passa på att göra det man vill, så länge det känns rätt, för man vet aldrig hur lång tid man har kvar!

God natt!


Till stjärnstopp!

Jag är lyckligast i världen som får vara mamma till dig, Neo! Jag älskar dig till stjärnstopp!


RSS 2.0