Kartonger och stök

Har varit väldigt dålig på att hålla mig aktiv här med skrivandet men det är ganska mycket just nu så jag har prioriterat andra saker i första hand. Bland annat flytten! Så just nu består mitt och Davids rum bara av kartonger och stök, vilket inte är så roligt. Men jag är så taggad för att flytta, samtidigt som jag är lite nervös faktiskt. Det känns ganska sjukt att jag bara kommer bo i det här huset, där jag är uppväxt och har bott i hela mitt liv, i bara fyra nätter till!? OVERKLIGT är rätta ordet där. Hur som helst så ska jag fortsätta packa lite mera nu, men jag ska försöka skriva mer regelbundet i fortsättningen. (Försöka!)

Provar bara

Tänkte bara prova det här med att blogga från mobilen, och det funka ju fint!
Blev en bild på magen också. Enjoy!


Försäkringar och andra "vuxen-saker"

Anledningen till att jag inte har skrivit tidigare är att jag har varit helt slut. Sover tills klockan är efter två på eftermiddagen, går upp och äter frukost sen sover lite till. Ingen ork alls!
Men nu har jag iallafall varit på återbesöket på Specialist Mödravården och allt såg bra ut, livmodertappen hade t.o.m blivit längre igen!? Inte för att jag tycker det låter rimligt att något som en gång har krympt kan bli längre igen, men okej! Så länge det är bra för junior så är jag glad.

Har även varit till min bank och skaffat hemförsäkring och även graviditetsförsäkring (inte en dag förtidigt!), vilket också känns väldigt skönt att det äntligen är gjort.
Bitarna börjar falla på plats en efter en och snart är det dags för flytt! Ser verkligen framemot det. Och jag tycker det känns så bra att vi får något som verkligen är vårt, vår lilla familj, jag och David och lill skrutt.
Är så pirrigt glad över hela situationen samtidigt som det skrämmer mig lite, vi ska faktiskt starta en egen familj på riktigt, vi ska liksom bli föreldrar och flytta hemifrån! Det känns så overkligt på något sätt även fast jag vetat om det hela väldigt länge och varit förbered och att det är något som jag verkligen vill. Ändå känns det sådär overkligt på något sätt ..

v 33



Nu väger bebis runt 2 kg och är runt 44-45 cm lång


Specialist mödravård och hemstudier

Tänkte försöka förklara lite kortfattat hur min skolgång och vardag kommer att se ut framöver, så ..
Jag är numera sjukskriven från skolan och ska försöka klara av det sista innan jul via hemstudier.
Som det känns just nu ska det nog gå ganska bra, trots att jag är lite omotiverad pga att jag är så trött hela tiden.

Och anledningen till att jag går hem från skolan redan nu och inte vid jullovet är att jag redan nu börjat få förvärkar som dessutom tycks ha påverkat livmodertappen. Dvs att den har börjat förminskats eller "utplåna" sig själv. Vilket inte är så bra om det fortsätter så, för då kan förlossningen komma igång redan nu. Så eftersom att jag får sammandragningar så lätt om jag rör på mig för mycket och det numera går över i förvärkar så blev det att sjukskriva sig redan nu.
Och med tanke på flytten och allt som skrev om drygt två veckor, så behövs nog all energi jag kan få.

Ska även gå på ett återbesök på Specialist mödravården på tisdag och kolla om livmodertappen fortsätter att påverkas eller om det lugnat ner sig nu när jag vilar. Vi får hoppas på det bästa för skruttens skull!

När kommer bebis?



9 December - Min mamma Gunilla (nya gissning).
26 December - Patricia, Mamma Gunilla (första gissning).
27 December - Daniel, Emelie.
28 Decmeber - Davids pappa Ingemar.
29 December - Elin G.
30 December - Ingela.
31 December - Anette, Elin G.
3 Januari - David, Jenny.
4 Januari - Lotta, Malin N.
7 Januari - Gabbi.
8 Januari - Anette A.
9 Januari - Beräknad födsel (BF).
12 Januari - Philip, Maria, Ingela.
14 Januari - Jennie.
16 Januari - Nettan.
18 Januari - Johan.
19 Januari - Marre.




Såhär ser listan ut just nu. Så fortsätt gärna att gissa den som vill.



Ny blogg!

Nu är det här min nya blogg, eftersom jag glömde bort det nya lösenordet till min tidigare!
Så jag får börja om på den här men det ska väl gå vägen det med. Och den har även ett mycket enklare namn om du/ni frågar mig!

Väldigt synd på den fina designen som Michaela Strömgren hade gjort åt mig, men får försöka lösa det på något sätt.
Imorgon tänkte jag försöka mig på att skriva ett inlägg om hur min vardag kommer att se ut framöver eftersom jag inte längre kan gå i skolan. Men som sagt, det får bli imorgon för nu är jag alldeles för irriterad och trött för att skriva något längre inlägg. Så jag ska lägga mig i sängen och kolla på Desperate Housewives tills jag somnar och önska att det är snö på marken imorgon när jag vaknar.
Dock är nog det sist nämnda för mycket att hoppas på!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0