Försäkringar och andra "vuxen-saker"

Anledningen till att jag inte har skrivit tidigare är att jag har varit helt slut. Sover tills klockan är efter två på eftermiddagen, går upp och äter frukost sen sover lite till. Ingen ork alls!
Men nu har jag iallafall varit på återbesöket på Specialist Mödravården och allt såg bra ut, livmodertappen hade t.o.m blivit längre igen!? Inte för att jag tycker det låter rimligt att något som en gång har krympt kan bli längre igen, men okej! Så länge det är bra för junior så är jag glad.

Har även varit till min bank och skaffat hemförsäkring och även graviditetsförsäkring (inte en dag förtidigt!), vilket också känns väldigt skönt att det äntligen är gjort.
Bitarna börjar falla på plats en efter en och snart är det dags för flytt! Ser verkligen framemot det. Och jag tycker det känns så bra att vi får något som verkligen är vårt, vår lilla familj, jag och David och lill skrutt.
Är så pirrigt glad över hela situationen samtidigt som det skrämmer mig lite, vi ska faktiskt starta en egen familj på riktigt, vi ska liksom bli föreldrar och flytta hemifrån! Det känns så overkligt på något sätt även fast jag vetat om det hela väldigt länge och varit förbered och att det är något som jag verkligen vill. Ändå känns det sådär overkligt på något sätt ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0